FAQ

HEB JE EEN VRAAG?

Heb je een specifieke vraag, lees dan eerst de veelgestelde vragen door. Kan je de gewenste informatie niet op deze website vinden of heb je toch een ander vraag, schroom niet om je vraag naar ons te mailen: info@esther-ibn.com


VEEL GESTELDE VRAGEN


Q.     Wat is Esther, infused by nature?

Esther, infused by nature, is een performance water merk dat zorgt voor een gezond evenwicht tussen Redox en de zuur-base verhouding van je lichaam om de algehele gezondheid en het welzijn te ondersteunen.

Q.     Wat maakt het product Esther uniek?

Esther is een andere dimensie van water, een concentraat en geen (gebruiksklaar) mengsel zoals andere soortgelijke producten, het heeft een langdurig stabiele Redoxwaarde van 700+ met pH 7.

Q.   Wat onderscheidt Esther van andere performance water merken?

De unieke technologie die het natuurlijke proces van de onweer regenereert waarbij een hoge Redoxwaarde met een pH van 7 ontstaat en dat tegelijkertijd stabiliseert. Dat genereert een langdurig stabiel product. Het is deze krachtige synergie van de verborgen kracht in water die kracht, prestaties en superieure hydratatie in balans brengt.

Q.   Wat is het verschil tussen Redox, Redox Signaal Moleculen, elektrolyten, actief of statisch geladen water?

Het gaat uiteindelijk om de positieve statische lading van water, een verborgen kracht die kortsluiting maakt met negatief geladen ziekmakende cellen, zoals bacteriën, schimmels of virussen. Het is belangrijker om te weten hoe deze positieve lading tot stand komt: is het een concentraat zoals Esther of een mengsel? Dat maakt het verschil hoe sterk en effectief het product uiteindelijk is.

Q.   Hoe werkt Redox?

Redox van water kan worden gemeten van - 180 tot + 1100, daarbij is het belangrijk wat de pH-waarde is. Een niveau tussen 230 en 265 Redox en een pH van 7 is neutraal. Gedemineraliseerd water is 265 Redox. Onder de 230 Redox is water verontreinigd met ziekmakende cellen zoals bacteriën, virussen en schimmels. Een Redox van 700+ in combinatie met een pH van 7 is gezond en maakt kortsluiting met negatief geladen ziekmakende cellen.

Q.   Klopt het dat Esther een typische geur heeft?

Ja dat klopt, in feite is dit de geur van Redox of Redox Signaal Moleculen. Als je goed ruikt, ruik je zout (Sodium Chloride).

Q.   Klopt het dat Esther een typisch smaak heeft?

Ja dat klopt, dat is de smaak van Redox of Redox Signaal Moleculen. Als je goed proeft, proef je zout (Sodium Chloride).

Q.   Wat kan ik doen als ik die geur of die smaak niet kan verdragen?

Wanneer je Esther in water verdunt is zowel de geur als de smaak veel minder sterk. Mocht je het dan nog niet kunnen verdragen, dan kan je een scheutje Rooibos thee toevoegen. Dat bindt direct de geur en de smaak.

Q.   Waarom zou ik meer dan 30 ml Esther moeten toevoegen aan “gewoon water”?

Als het water belast is en een waarde onder de 230 Redox heeft, is het noodzakelijk om meer dan 30 ml. toe te voegen om het gewenste resultaat te krijgen.

Q.   Hoe weet ik wat het gewenste resultaat is?

Over het algemeen voel jij je na 10 dagen veel beter wanneer je dagelijks 1 liter water met 30 ml. Esther drinkt. Als je niet zoveel effect hebt, is het mogelijk dat je meer dan 30 ml. in je water moet toevoegen om het gewenste resultaat te krijgen.

Q.   Wat gebeurt er als we Esther toevoegen aan "gewoon water"?

Onverdund heeft Esther een Redoxwaarde van 700+ met pH 7, "gewoon water" heeft een Redoxwaarde tussen 230 en 265. Dit betekent dat alles daarin kan groeien, zo ook ziekmakende cellen. Vanaf het moment dat het water vervuild is met ziekmakende cellen, neemt de Redoxwaarde af.

Wanneer we 30 ml Esther toevoegen aan "normaal water" met een neutrale Redoxwaarde (tussen 230 en 265), stijgt de Redoxwaarde direct naar 700. Dit betekent dat het "normale water" wordt gevuld of geactiveerd met Redox of elektrolyten of hoe je het ook noemen wilt. Het geactiveerde "gewone water" heeft nu de kracht om je lichaam van binnenuit te reinigen van negatief geladen, ziekmakende cellen.

Q.  Wat is het voordeel van Esther, infused by nature; versus gewoon water?

Super hydratatie.

"Gewoon water" functioneert niet als elektrolyten, het heeft namelijk geen statische lading. Het is zelfs mogelijk dat het chemisch residuen bevat die slecht zijn voor onze gezondheid.

"Gewoon water" mist de significante elektrolyten, die essentieel zijn voor hydratatie en re-hydratatie. In sommige situaties kan het drinken van water, zonder deze elctrolyten je minder hydrateren. Waardoor het je bloed verdunt zonder het te vullen met elektrolyten. Hydratatie is een balans van je waterhuishouding op belangrijke plaatsen in de cellen van je lichaam.

Esther stimuleert de opname van voedingsstoffen en stimuleert de intracellulaire communicatie tussen de lichaamscellen.

 Q.  Hoeveel moet ik drinken?

Esther kan verdund in water of puur worden geconsumeerd. Neem voor je dagelijkse consumptie 1 liter water en voeg ten minste 30 ml toe. Drink deze verdeeld over de dag. Je kunt daarnaast net zo veel pure "shotjes" nemen als nodig, als extra boost.

Q.   Is het nodig om Esther in 1 liter water te verdunnen?

De aanbevolen waterhoeveelheid per dag is 1 - 1,5 liter, vanaf het moment dat je Esther toevoegt aan je dagelijkse waterhoeveelheid, wordt het "gewone water" geladen met elektrolyten, die van vitaal belang zijn voor je lichaamscellen.

Q.   Is het veilig voor mij als ik ouder ben, jonger, zwanger, enz.?

Het is altijd goed om je arts te raadplegen als je vragen hebt. Ja, Esther is veilig. Je kunt het puur en verdund in water consumeren in plaats van gewoon water voor je dagelijks aanbevolen hoeveelheid.

Q.   Kan ik Esther gebruiken in combinatie met mijn medicijnen?

Esther is geen chemische stof, het is gewoon een andere dimensie van water. Ja, het is veilig om te gebruiken in combinatie met medicijnen. In combinatie met kunstmatige suiker en Cortisonen kan het een allergische reactie geven.

Q.   Hoe vergelijkt Esther in prijs?

Esther is concurrerend in prijs met andere performance water merken. Vooral wanneer je bedenkt dat Esther verdund kan worden, waardoor het nog goedkoper wordt om het te consumeren.

Q.   Is Esther Spray hetzelfde product als Esther concentrate?

Ja, dit betekent dat je de spray kunt bijvullen met Esther Concentrate, als deze leeg is.

Q.   Is het product ASEA hetzelfde als Esther, infused by nature?

Het product ASEA is een samengestelde verdunning, een direct-te-gebruiken product, aldus hun website. Het bevat Redox  Signaal Moleculen en zou daardoor dezelfde werking hebben als Esther, infused by nature. Het product ASEA is verpakt in een fles die binnen een week geconsumeerd moet worden in verband met de houdbaarheid. Per vier flessen kost het 150 USD.

Esther, infused by nature is een concentraat die per liter is verpakt. Na openen is deze 6 maanden houdbaar. Je kunt het zowel verdund als puur gebruiken. In vergelijking met ASEA is Esther, prijstechnisch veel voordeliger, het product is stabieler en sterker omdat je het ook onverdund kunt gebruiken.

natural life as it meant to be

© Alle rechten voorbehouden.

Wij gebruiken cookies op deze site om de gebruikerservaring te verbeteren.

Accepteren